Trenere

Dette skjer på ridesenteret:
Det er faste ukentlige treninger ved Fredriksborg i både sprang, dressur.

– Øyvind Ødemotland har faste treninger hver tirsdag i dressur.
– Morten Holm har faste treninger hver tirsdag og onsdag i sprang.

Tilreisende faste trenere i dressur! Weekend treninger med:

Marc-Peter Spahn

– Marc-Pieter Spah
Marc-Peter Spahn er en rytter av internasjonal kaliber og trener som er kjent for sin kjærlighet for friesiske hester. Peter konkurrerer med dem på høyeste nivåer, inkludert Grand Prix. I en tidlig alder ble Marc-Peter forelsket i hester og red sin første Prix St. Georges-test da han var 18 år.
Når han ble introdusert til den friesiske hesten, ble hans filosofi ledet til å bli som hesten, med hestens karakter og arbeidsmoral. Marc-Peter er den tidligere eieren av Anders 451 Sport, som ble solgt i 2013 til en ny eier i
Sør-Afrika. Ellers ble 451 godkjent våren 2009 for avl basert på korttidstesten for sportsprestasjoner.

For tiden rir Peter og viser Elias 494 på høyeste nivå. Denne kfps studbook, avlshingst er Peters 6. Grand Prix hest og har alt i ham for å vinne alle forestillinger og mesterskap til nå. Med flest poeng over 70% er de sammen på dette tidspunktet en ekte iøynefallende.

Spahn trives med unge prospekter, og ser etter den rette kombinasjonen av talent, engasjement og intelligens. Denne søken etter den rette blandingen av karakter og idrettsevne har økt Peter`s sin interesse med årene, og som følge av dette holder han nøye notater om hingstenes avkom. Disse inntrykkene av attributter av ulike linjer drives fra å jobbe direkte med hestene, samt å se studenters hester på klinikkene han utfører. Spesielt gjorde Marc-Peters sin lederskap i over syv år i Fryso Huys-prosjektet betydelige fremskritt med å introdusere friesiske hester til de øvre nivåene av internasjonal dressurkonkurranse. Som et resultat konkurrerer en stor gruppe dressur-ryttere på et høyere nivå på friesiske hester.

I tillegg til trening og konkurranse på internasjonalt nivå er Marc-Peter et kjent syn på det årlige KFPS-hingstshowet i Leeuwarden, som ofte har klinikker og utfører demonstrasjonsritt.

Marc-Peter ble født i Aachen, Tyskland. Han og hans partner, Ykje Baron, opererer ut fra Stal Baron Spahn i Niebert, som ligger i
Groningen-provinsen i Nederland.

Elias 494: https://youtu.be/sZTM-NKlSUg
https://youtu.be/SA9v71bFrNw

Mette Sørensen

– Mette Sørensen
Jeg er exam.berider og har mitt eget sted i Danmark og underviser ryttere på alle nivåer. Har en datter som er en del av det danske juniorlaget.
Jeg har tidligere vært en veldig aktiv rytter selv, men for tiden har jeg mange ryttere i undervisning, så jeg har ikke tid til å kunkurresre selv.
Min største lidenskap er å lære og forbedre mine ryttere.


– AT Dressage Anemette og Thomas

Uansett hvilket nivå vi tilbyr Alvorlig, målrettet og resultatrettet en-til-en utdanning på høyeste faglige nivå. Individuell planlegging av opplæring og konkurranser, samt deltagelse i samlinger. Kursopphold med kortere eller lengre varighet. Trening og stevne fremvisning av utvalgte hester, med sikte på å delta i mesterskap og lignende eller som forberedelse til å møte deltakelse med egen rytter. Organiserer helgkurs for rideklubber og privat.

Koncept

Vi satser på kvalitet frem for kvantitet Som trenere arbeider vi målrettet på at være oppdatert og inspirerende ved løpende til å motta undervisning fra den tidligere danske landslagstrener i dressur Rudolf Zeilinger samt Berider Leif Sørensen. Utover dette deltar vi ofte i kurser og stevner i både inn- og utland. Vi bestrever oss på å få best mulige resultat for den enkelte ekvipage uten at gå på kompromi med hestens velferd. Derfor foregår all trening på hestens premisser.

 

Anemette Holm PetersenLært av Berider Niels Henrik Christensen. Erfaring med utdanning og stevnedeltagelse på Intermediare nivå internasjonalt. Arbeidet i flere år med undervisning, utdanning og stevne fremstilling av hester i Danmark, Norge, Tyskland, England og Holland.

Thomas Dolleris Larsen

Lært av Berider Søren Knudsen
Fortsatt utdanning som Berider på den danne landtreneren for det tyske dressurlaget, Johann Hinnemann. Erfaring med utdanning og stevne oppmøte på Grand Prix-nivå internasjonalt. Arbeid i flere år med undervisning, trening og stevne fremstilling av hester i Danmark, Tyskland, Holland, England og USA. Fungerte som landslagstrener for Norsk Rytterforbund fra 2009 til 2014.

ATDressage: https://youtu.be/TLcjwbeOHAoMounted Games!
Weekend treninger med:
 – Andy Jordan

Her hos oss har vi et godt miljø og vi har ryttere på alle nivåer!
Ta gjerne kontakt med oss …