BORGE E-Dressur

FRISTER
Frister
Påmelding 27.06.2020 00:00
Anmeldelse er ikke godkjent før bekreftelse er mottatt per e-post.
Negativ starterklæring 02.07.2020 00:00
AVGIFTER OG BETALING
Betaling
Pga Korona må alle ryttere sende mail på forhånd med -BILDE AV PASS (FØRSTESIDE OG VAKSINANSJON) – HVEM SOM ER MED I FØLGE (maks 3 pr. ekvipasje) -KVITTERINGPÅ BETALING VIA VIPPS (21276) Mailadresse: beate.grnstad9@gmail.com
KONTAKTPERSONER
Stevneleder
Beate Sæland
Sekretariat
Losjiansvarlig
OPPSTALLING OG BANEFORHOLD
Oppstalling
Oppstalling i faste stevnestaller. Pris 1500kr fra fredag til søndag. First bedding inkludert. NB! All avbestilling av boks må skje før påmeldingsfristen, avbestilling etter dette vil bli fakturert i henhold til bestemmelsene i KR. Det er ikke innlagt vann i stevnestallen, husk vannbøtte. Ikke rengjort boks etterfaktureres med kr 500.-
Bane
Stevnet avholdes på grusbelagt gummi. Konkurransebanene ligger parallelt ved siden av hverandre. Oppvarming på utendørs sandbane. Mulighet for oppvarming i innendørs ridehall på 24×72 m etter avtale med steward. Ved større nedbørmengder vil all oppvarming foregå i ridehallen.
OPPSTALLINGSALTERNATIV
1,500 NOK [30 totalt – 30 bestillt]
SMITTEVERN
Melding til mattilsynet
 klubben bekrefter at info om stevnet er sendt mattilsynet
Smittevernplan
[Ikke registrert]
Link til smittevernplan
Beredskapsplan
[Ikke registrert]
Link til beredskapsplan for håndtering av mistanke om smittsom sykdom/utbrudd som oppdages under avvikling av arrangement
Info fra NRYF
Les mer om smittevern på rytter.no
TEKNISK PERSONELL
Overdommer
Anne Martha Grundvig
Steward
Jeanette Kristiansen
ANBEFALT OVERNATTING
Overnattingsinformasjon
Ta kontakt ved ønske om overnatting: beate.grnstad9@gmail.com. Ellers kan vi anbefale Hotell Quality på Grålum
EKSTRATJENESTER OG PRODUKT
Strøm
500 NOK [10 totalt – 7 bestillt]
EGENDEFINERT INFORMASJON
Kiosk
Vi vil ha åpent kiosk med enkel servering. Betaling skjer kun via vipps eller bankterminal
Sekretariat
Sekretariatet åpner 1 time før første start, og stenger 30 min etter stevneslutt begge dager
Koronasituasjon
Vi ber om at ALLE leser og setter seg inn i NRYF’S koronavettregler og overholder disse. Les viktige vedlegg før dere melder dere på.
Kontaktperson
Vi ber om at alle henvendelser om stevnet meldes til beate.grnstad9@gmail.com. Til denne mailen sendes også en oversikt over hvilke personer man har med seg til stevneplassen.
Startlister og resultatlister
Alle start- og resultatlister ligger kun på nett. Følg med på equipe. Om du ønsker å endre klasse, gi beskjed før 02.07.2020 kl 18.00.
Koronaansvarlig
Andrea Kristiansen og Beate Sæland
Sanitære Forhold
Toaletter vil vaskes og desinfiseres under stevnet. Vi henger opp en skjemaplan som viser dette.
Ryttermelding
Legges ut på Equipe uken før stevnet. Vi ber om at denne leses NØYE. Der vil det komme kart over området med inndelte soner. I tillegg vil det komme en del informasjon om gjennomføringen av blant annet premiering.
Informasjon
Informasjon vil komme ut på equipe og facebook. Ryttermeldingen må leses nøye, og vi legger ut viktig informasjon fortløpende på en lukket facebookgruppe.Det vil kun bli mulig for en ekvipasje å starte en klasse per dag.
No smoking
Røykfritt arrangement
Vi gjør oppmerksom på at dette er et røykfritt arrangement. Dette gjelder hele stevneområdet, også utendørs. Røyking kan kun skje på anvist røykeplass.

Invitasjon v1 godkjent av Andreas Johan