BORGE D-Sprang

Internettside: www.borgerideklubb.no
FRISTER
Påmelding 15.06.2020 00:00
Anmeldelse er ikke godkjent før bekreftelse er mottatt per e-post.
Negativ starterklæring 15.06.2020 00:00
AVGIFTER OG BETALING
All betaling skal skje via vipps. Vi har bankterminal kun i kiosk ved behov.
KONTAKTPERSONER
Stevneleder
Ida Cecilie Thorstensen
Sekretariat
Oppstalling
Losjiansvarlig
OPPSTALLING OG BANEFORHOLD
Oppstalling
Det er mulighet for oppstalling i egen gjestestall med faste bokser. Disse skal rengjøres før avreise. Ved ikke rengjort boks etterfaktureres med 500 kr. Dagboks 250 kr, døgnboks 400kr
Bane
Stevnet avholdes på grusbelagt gummi. Konkurransebanene ligger parallelt ved siden av hverandre. Oppvarming på utendørs sandbane. Ved store nedbørsmengder er det mulig med oppvarming innendørs på 24×72 m.
SMITTEVERN
Melding til mattilsynet
 klubben bekrefter at info om stevnet er sendt mattilsynet
Smittevernplan
[Ikke registrert]
Link til smittevernplan
Beredskapsplan
[Ikke registrert]
Link til beredskapsplan for håndtering av mistanke om smittsom sykdom/utbrudd som oppdages under avvikling av arrangement
Info fra NRYF
Les mer om smittevern på rytter.no
TEKNISK PERSONELL
Overdommer
Sofie Cecilie Evensen
Steward
Aase Laila Delmark Andersen
Feil og stil dommer
Karianne Enger
Banebygger
Odd Ivar Pedersen
Line Alexandra Bjørk Flaa
ANBEFALT OVERNATTING
Overnattingsinformasjon
Vi har noen brakker på stevneplassen. Ta kontakt på mail ved ønske om overnatting.
EGENDEFINERT INFORMASJON
Kiosk
Vi vil ha åpen kiosk med enkel servering. Betaling skjer kun via vipps eller bankterminal
Sekretariat
Sekreteriatet åpner 30 min før første start, og stenger 40 min etter stevneslutt begge dager
Kontaktperson
Vi ber om at alle henvendelser om stevnet meldes til borge.sprang@gmail.com. Kun stevneleder og sekretariatet har tilgang til denne. Til denne mailen sendes også en oversikt over hvilke personer man har med seg til stevneplassen. For andre henvendelser, ta kontakt med Ida Thorstensen på mob 97 50 37 97.
Startlister og resultatlister
Alle startlister ligger kun ute på nett. Følg med på equipe. Om du ønsker å endre klasse, gi beskjed før 18.06 kl 18.00.
Endringer
Arrangøren tar forbehold om endringer og påmeldingen kan bli stengt tidligere ved stor pågang.
Koronaansvarlig
Ida Thorstensen.
Sanitære forhold
Toaletter vil vaskes og desinfiseres under stevnet. Vi henger opp en skjemaplan som viser dette.

Koronasituasjon

Vi ber om at ALLE leser og setter seg inn i NRYF’s koronavettregler og overholder disse. Les viktige vedlegg før dere melder dere på. Alle bes om å sende inn kvittering på betalt startavgift og bilde av passets forside og vaksinasjonssidene. Vi holder stevnet stengt for publikum. Kun de som er meldt inn på forhånd har tilgang til stevneplassen. De som ikke er meldt inn vil bli bortvist av parkeringsvakter.
Påmelding
Alle melder seg på stevnet via Horsepro som vanlig, det er kun mulig å ri en klasse pr. dag. Forhåndsbetaling via Vipps. Kvittering på betalt startavgift sendes på mail til borge.sprang@gmail.com. Det skal også sendes inn liste på navn på hvilke personer som er med til stevnet sammen med rytteren til samme mailadresse.
Ryttermelding
Vi ber om at ryttermeldingen leses NØYE. Der vil det komme kart over området med inndelte soner. I tillegg vil det komme en del informasjon om gjennomføringen av blant annet premiering.
Informasjon
Informasjon vil komme ut på equipe og facebook. Ryttermeldingen må leses nøye. Det vil kun bli mulig for en ekvipasje å starte en klasse per dag. Du kan komme en time før starttid, og du må forlate stevneplassen kort tid etter du har ridd. Kun de som ligger an til premiering får bli igjen til klassens slutt. Følg med på resultater på equipe.
Unghester
De som rir unghester er selv ansvarlig for å melde på i riktig klasse. Det er egne klasser for 4 og 5 åringer. Unghestene vil starte sist i klassen, dvs de starter umiddelbart etter at klassenivået er ferdig.
No smoking
Røykfritt arrangement
Vi gjør oppmerksom på at dette er et røykfritt arrangement. Dette gjelder hele stevneområdet, også utendørs. Røyking kan kun skje på anvist røykeplass.